Mellen Raw food minttu-suklaa kakku/leivos

 

Resepti riittää kakkuvuoalliseen tai 18kpl leivokseen
 

Pohja:

2 dl cashewpähkinöitä

5 kpl parapähkinöitä

2 ½ dl kookoshiutaleita

½ tl vanilijajauhetta

1 hyppysellinen himalajansuolaa

8 kpl taateleita

½ dl raw kaakaopulveria

Sekoita kaikki tehosekoittimessa, paitsi taatelit, hienoksi jauhoksi, lisää taatelit ja sekoita tehosekoittimessa kunnes tasaista. Kaada vuokaan tai muffinivuokiin ja tasoita. Laita jääkaappiin.

 

Täyte:
1½ dl kookosöljyä
2 kypsää avokadoa
8 tippaa eteeristä minttuöljyä
1 dl agavesiirappia tai hunajaa
½ dl kookoskermaa
1 ripaus vanilijapulveria
1 hyppysellinen himalajansuolaa

 

Sulata kookosöljy vesihauteessa ja laita sivuun, sekoita tehosekoittimessa muut ainekset hienoksi seokseksi, lisää kookosöljy ja sekoita varovasti. Kaada taikina kakkuvuokaan tai muffinivuokiin ja levitä tasaisesti suklaapohjan päälle, laita pakastimeen.

  • w-facebook

© 2017 Melles Hälsoshop. Created with Wix.com