Mellen Raw food minttu-suklaa kakku/leivos
Resepti riittää kakkuvuoalliseen tai 18kpl leivokseen
Pohja:
2 dl cashewpähkinöitä
5 kpl parapähkinöitä
2 ½ dl kookoshiutaleita
½ tl vanilijajauhetta
1 hyppysellinen himalajansuolaa
8 kpl taateleita
½ dl raw kaakaopulveria
Sekoita kaikki tehosekoittimessa, paitsi taatelit, hienoksi jauhoksi, lisää taatelit ja sekoita tehosekoittimessa kunnes tasaista. Kaada vuokaan tai muffinivuokiin ja tasoita. Laita jääkaappiin.
Täyte:
1½ dl kookosöljyä
2 kypsää avokadoa
8 tippaa eteeristä minttuöljyä
1 dl agavesiirappia tai hunajaa
½ dl kookoskermaa
1 ripaus vanilijapulveria
1 hyppysellinen himalajansuolaa
Sulata kookosöljy vesihauteessa ja laita sivuun, sekoita tehosekoittimessa muut ainekset hienoksi seokseksi, lisää kookosöljy ja sekoita varovasti. Kaada taikina kakkuvuokaan tai muffinivuokiin ja levitä tasaisesti suklaapohjan päälle, laita pakastimeen.
